Het mooiste wat je een kind 

KUNT GEVEN IS EEN KANS!

WELKOM!

Hoi ik ben Anne, 

Ik woon samen met mijn vriend en in Papendrecht. Ik begeleid kinderen en ouders in de vorm van coaching. Ik ben niet alleen kindercoach, maar ook life coach. Zodat ik ouders/verzorgers nog beter kan bijstaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, zoals fotograferen en knutselen. Maar ik zit ook graag met de voeten omhoog, knus op de bank films te kijken.

Ik vind het belangrijk dat een kind en/of ouder zelf ondervindt dat hij/zij de kwaliteit(en) heeft om de antwoorden in zichzelf te vinden. Dit doe ik met behulp van creativiteit en spel. Creativiteit is in dit geval in meerdere vormen te omschrijven. Zowel oplossingsgericht werken, als plakken, knippen en tekenen.

De koffie en thee staan al klaar.
Kaart
Opbellen
E-mail